Koppningsmassage

Koppningsmassage är en kombination av tusenårig koppningsterapi och klassisk massage. Massagen utförs med hjälp av mjuka silikonkoppor vilket effektivt ökar cirkulationen i vävnaden.
Resultatet blir en mer elastisk bindväv, avslappnade muskler samtidigt som immunförsvaret aktiveras. Slaggprodukter rensas ut och huden blir slät och smidig. Mycket effektiv i kampen mot celluliter.

Känns tex benen stumma och tunga, då kan en kombinerad massage/koppning vara lösningen.
OBS! Passar ej för behandling av ben på personer med kraftiga åderbråck men passar utmärkt för personer med fibromyalgi.

Behandling/Pris

Koppningsmassage 30 min
48 €
Cirkulationsökande, uppmjukande, utrensande bindvävsmassage. Effektiv när "kostymen känns för trång" Stimulerar kroppens egen läkning. Lättar på tunga ben samt bra i kampen mot celluliter
Koppningsmassage 50 min
68 €
ostymenCirkulationsökande, uppmjukande, utrensande bindvävsmassage. Effektiv när "kostymen känns för trång" Stimulerar kroppens egen läkning. Lättar på tunga ben och är bra i kampen mot celluliter

Tekniken bakom koppning och koppningmassage?
Konceptet går ut på att jobba med undertryck = vakuum. På det sättet har man den unika möjligheten att utan att förstöra kapillärväggar extrahera blod ut i bindväven som då signalerar till kroppen att det finns något främmande i systemet. Immunförsvaret aktiveras och produktionen av olika hormoner startar för att balansera systemet (homeostasen). (fakta cuppingmassage.com)