Klassisk massage

Team MassageNu erbjuder professionella massage-behandlingar. Beroende på ditt behov så kan du välja mellan avslappnande, terapeutiska eller förebyggande behandlingar. I den terapeutiska massagen jobbar vi med djupare massage i syfte att släppa på spänningar som orsakar värk samt förebygga problem i muskler och senor. Många kunder väljer en sk "genomgång" vilket innebär att massören går igenom tex överkroppen och jobbar extra där behov finns. Massagen anpassas alltid efter dina behov.

OBS! GRAVID?  Vi har en mycket bekväm magkudde som är speciellt framtagen för gravida kvinnor. Den gör det möjligt att ligga bekvämt utan tryck på magen vid massage av ben, rygg axlar och nacke. OBS! Skriv "gravidkudde" i meddelanderutan när du bokar online. 

Tillhör du dom som har svårt att slappna av? Ofta värk i rygg, axlar, nacke? Problem med "sendrag" kramp eller pirr-myrkryp i benen? Det kan tyda på magnesiumbrist, vilket lätt kan avhjälpas genom magnesiumterapi. Samlar du vätska har tunga svullna ben så rekomenderar vi lymfbehandlingen PRESSOTERAPI

  • Är du stressad eller har du oroat dig mycket?
  • Känner du dig stel eller frusen?
  • Värk i nacke, axlar, rygg eller ben?
  • Ömma muskler? Huvudvärk? Svårt att sova?
  • Länge sedan du unnade dig själv en skön behandling?
  • Har du aldrig tidigare fått massage?
  • Kom till oss.
  • Vi lovar att ta väl hand om dig och anpassar alltid behandlingen efter dina behov

Behandling/Pris

Kort Massage 20 min
38 €
Specifik kort massage av rygg eller axlar (oftast vid gruppbokningar)
Halvkroppmassage 30 min
48 €
Massage överkropp (rygg, axlar nacke) eller underkropp (lår, vader stuss)
Hel/Halvkropp massage 50 min
68 €
Massage hela kroppen eller halvkropp (tex överkropp)
Massage Total 90 min
115 €
Total genomgång från topp till tå inkl händer, fötter & huvud. Mycket avslappnande
"Exklusiv" Massage Total 120 min
150 €
20 min avslappnande valfritt aromatiskt kurbad följt av 90 min helkroppsmassage. Resultat är en mycket skön avslappning i kropp och själ
Aromatisk Oljemassage 60 min
80 €
En avslappnande helkroppsmassage där välgörande eteriska oljor har huvudrollen. Mer info under Aromatisk oljemassage
Koppningsmassage 30 min/50 min
48 €/68 €
Cirkulationsökande, uppmjukande, utrensande bindvävsmassage. Effektiv när "kostymen känns för trång" Lättar även på stuma ben och är bra i kampen mot celluliter.

Massage är en av världens äldsta behandlingsmetoder, och har vetenskapligt bevisat många positiva effekter, både fysiskt och psykiskt. I den klassiska massage arbetar massören med att mjuka upp muskulaturen, töja ut musklerna och dess bindväv. Det minskar smärta, löser upp spänningar och blockeringar vilket ökar kroppens rörlighet och därmed även ditt välmående.

Mycket smärta och olustkänslor beror på spänd - kort muskulatur och följden av det blir försämrad cirkulation och ev nervpåverkan. Halten av stresshormon minskar under massagen samtidigt som lugn och ro hormonet oxytocin produceras. Effekten blir att du känner dig lugnare och mer avslappnad samtidigt som blodtrycket sänks. Blod- och lymfcirkulationen stimuleras under massagen vilket påskyndar läkning och förändrar immunsystemet i positiv riktning.