FOTANALYS

Team MassageNu försöker hela tiden se till helheten och vi konstaterar att många problem med värk i fötter vader och knän bero på problem i foten. 

Hur är det? Har du värk i fötterna - framfoten, vaden?  Blir du snabbt trött i benen när du stått och gått eller får du värk i knän - höfter eller rygg.

Problem med nedsjunkna fotvalv eller fel fotställning / belastning av dina fötter är ett ganska förekommande problem, och kan förutom nämnda besvär även ge känning ända upp i nacke och huvudet.
Har du redan problem med hälsporre eller hallux valgus så kan även dess symptom förvärras genom felaktig fotställning. Problem kan minimeras eller helt avhjälpas genom användning av individuellt utprovade fotinlägg som ger din fot det stöd den behöver för rätt fotställning. 

FOTANALYS 
Är du intresserad av att veta mer om din fotställning och dess belastning samt om ett par individuella inlägg kan göra skillnad?  Beställ då tid för en Fotanalys.  OBS! Vid en beställning av inlägg dras priset för fotanalysen bort

RABATT på 2a beställningen.

Till dig som beställt inlägg tidigare missa inte att du har rabatt på en andra beställning inom ett år från första köpet.Har man köpt inlägg under det senaste året så kan du bara boka en tid för beställning, men om det gått över ett år bör du boka en tid för att ta en ny fotoanalys. Foten kan ha ändrats under året/åren som gått.


Mer info om Podiart inlägg kan du läsa på podiarts hemsida

OBS! Podiarts teknik och fotinlägg skall ej jämföras med sportbutikernas inlägg. Podiarts fotinlägg bygger på en belastningsfotografering som sedan ligger som grund för uppbyggnaden av de individuella inläggen som  tillverkas för hand i Ungern. Inläggen som är böjbara och plana undertill och byggs upp efter din fots behov har mycket hög kvalité. Inläggen har en garanti och upplever du problem med användningen av dina nya inlägg ska du höra av dig för en reklamation inom 5 mån efter köp.


OBS! Vid utprovning/beställning av inlägg så bör du ta med dig minst två olika par skor/stövlar som du går och använder mest. Det för att inlägget skall få den bästa passformen


Behandling/Pris

FOTANALYS
25 €
Vid en fotanalys utförs en undersökning/fotografering av dina fötter och dess belastningspunkter. Vi undersöker även om ett par individuellt anpassade fotinlägg från Podiart kan vara en lösning på dina problem.
1a beställning av inlägg i läder eller polifoam
165 €
2a beställningen 140 € / par
1a beställningen av inlägg med stötdämpande Noene
165 €
2a beställningen 160 € / par
1a beställningen av inlägg för löpning, fotboll, cykling
185 €
2a beställningen 160 €/par
1a beställningen av inlägg för vandringsskor
185 €
2a beställningen 175 €/par
1 a beställ. inlägg golf, basket, tennis, paddel, innebandy
185 €
2a beställningen 175 € / par