Individuella inlägg från Podiart

Team MassageNu försöker hela tiden se till helheten och vi konstaterar att många problem med värk i fötter vader och knän bero på problem i foten. 

Hur är det? Har du värk i fötterna - framfoten, vaden?  Blir du snabbt trött i benen när du stått och gått eller får du värk i knän - höfter eller rygg.

Problem med nedsjunkna fotvalv eller fel fotställning / belastning av dina fötter är ett ganska förekommande problem, och kan förutom nämnda besvär även ge känning ända upp i nacke och huvudet.
Har du redan problem med hälsporre eller hallux valgus så kan även dess symptom förvärras genom felaktig fotställning. Problem kan minimeras eller helt avhjälpas genom användning av individuellt utprovade fotinlägg som ger din fot det stöd den behöver för rätt fotställning. 

FOTANALYS 
Är du intresserad av att veta mer om din fotinställning  och om ett par individuella inlägg kan göra skillnad?  Beställ då tid för en Fotanalys. 
Vi gör då undersökning / fotografering samt utvärdering av dina fötter och dess belastningspunkter, Det visar om eventuella problem i fot, vad, knä och höft kan bero på fel fotställning, nedsjunket fotvalv och om ett par individuellt anpassade fotinlägg från Podiart kan vara lösningen på dina problem.  OBS! Vid en beställning av inlägg dras priset för fotanalysen bort


Tid för fotanalys eller utprovning/beställning gör du enkelt ONLINE eller per telefon 0457 3428343
Mer info om inläggen hittar du på Podiarts hemsida. 

RABATT på 2a beställningen.
Till dig som beställt inlägg tidigare missa inte att du har rabatt på en andra beställning. Har man köpt inlägg under det senaste året så kan du bara boka en tid för beställning, men om det gått över ett år bör du boka en tid för att ta en ny fotoanalys. Foten kan ha ändrats under året/åren som gått.

OBS! Podiarts teknik och fotinlägg skall ej jämföras med sportbutikernas inlägg. Podiarts fotinlägg bygger på en belastningsfotografering som sedan ligger som grund för uppbyggnaden av de individuella inläggen som  tillverkas för hand i Ungern. Inläggen som är böjbara och plana undertill och byggs upp efter din fots behov har mycket hög kvalité. Inläggen har en garanti och upplever du problem med användningen av dina nya inlägg ska du höra av dig för en reklamation inom 5 mån efter köp.


OBS! Vid utprovning/beställning av inlägg så bör du ta med dig minst två olika par skor/stövlar som du går och använder mest. Det för att inlägget skall få den bästa passformenBehandling/Pris

1a beställning av inlägg i läder eller polifoam
165 €
2a beställningen 140 € / par
1a beställningen av inlägg med stötdämpande Noene
185 €
2a beställningen 160 € / par
1a beställningen av inlägg för löpning, fotboll, cykling
185 €
2a beställningen 160 €/par
1a beställningen av inlägg för vandringsskor
212 €
2a beställningen 175 €/par
1 a beställ. inlägg golf, basket, tennis, paddel, innebandy
212 €
2a beställningen 175 € / par