Aromatisk Oljemassage

Njut av en skön avslappnande och mjukgörande helkroppsmassage, samtidigt som din kropp behandlas av de verksamma substanser som våra exklusiva ekologiska aromatiska oljor innehåller.

Harmoni 

En vitaliserande, vänlig balanserad blandning för dig som känner dig ur form och behöver komma tillbaka till jämnvikt i kropp och själ. Harmoni är en blandning av väl utvald eteriska oljor för att få den bästa stödjande och balanserade effekten. Harmoni har en mjuk frisk doft och ger förutom den vitaliserande effekten även de näringsrika vegetabiliska oljorna en underbart mjuk och smidig hud.
Innehåll:  Rapsolja, olivolja, Vitamin E, Arnica, Lavendel, YlangYlang, Rosengeramimum, Cederträ, Muskatellisalvia, Citron, Apelsin och Rosenträ.

 Återhämtning

En välgörande värmande blandning för dig som känner dig trött, spänd och öm i kroppen efter hård fysisk träning eller hårt arbete.  Arnica är värmande och ökar blodcirkulationen och tillsammans med Rosmarin påskyndas den muskulära återhämtningen. Lavendel lindrar muskulär värk och ger samtidigt en djupare avslappning. En mental energikick tillförs genom Citrongräsets energigivande egenskaper, och förutom den återhämtande effekten ger de näringsrika vegetabiliska oljorna dig en mjuk och smidig  hud.
Innehåll: Rapsolja, olivolja, Vitamin E, Arnica, Rosmarin, Citrongräs, Lavendel

Avslappning

Blandningen för dig som behöver varva ned och släppa på din inre och yttre stress och spänningar. Lavendel har många goda egenskaper, förutom lugnande och rogivande (bra mot sömnproblem, oro och irritation) lindrar Lavendel värk och smärta i spänd och trött muskulatur. Kombinationen av Rosmarin och Arnica ger musklerna den maximala avslappning och återhämtning de behöver samtidigt som ditt sinne lugnas av den rogivande mixen av Lavendeln och Rosenträ.
Innehåll:  Rapsolja, olivolja, Vitamin E, Lavendel, Rosmarin, Arnica, Rosenträ

 
Exotiskt
Sensuell och stimulerande.
 Apelsin renar blodet och balanserar, Njutningsfull, utrensande och upplyftande för sinnet.
Innehåll: Rapsolja, olivolja, Vitamin E, Apelsin, Rosenträ, Ylang ylangYlang Ylang 

För hud och nervsystem, 
Blommornas blomma, Löser upp spänningar, ger avslappning, avstressande, bra för nervsystemet och ger lindring vid oro, ilska och nedstämdhet.

Innehåll: Rapsolja, olivolja, Vitamin E, Ylang Ylang, (utvinns från blommor från dess trä)

Behandling/Pris

Aromatisk Oljemassage 60 min
80 €
Avslappnande njutningsfull helkroppsmassage som förstärks av effekten från de verksamma eteriska oljorna

Har du problem med värk i tex rygg, axlar eller nacke rekommenderar vi terapeutiska massagen