Ansiktsbehandlingar

 
 

Scandinavian Skin Candy är en serie hudvårdsprodukter som utvecklats i Finland. Det ultimata målet med Skin Candy är att tillhandahålla de bästa möjliga hudvårdsprodukterna med högkvalitativa och naturliga aktiva ingredienser som Xylitol, havtorn och havre från söt nordisk natur. 

Xylitol balanserar och fuktar huden och hjälper huden att bygga en starkare hudbarriär. Det förhindrar också inflammatoriska reaktioner och föroreningar på huden.
Havtorn är ett bär rikt på vitamin C och läkande oljor. Det kan aktivera cellförnyelse, stärka hudens struktur och skydda huden mot aktiva syreradikaler.
Havre innehåller beta-glukan, antioxidanter och fettsyror. Den läker, skyddar och lugnar huden. 

 
Kom igång idag med dessa härliga hudvårdsprodukter och låt kraften från naturen behandla din hud. Du kommer att bli kär i din nya hudvårdsrutin.
Efter behandlingen får du rådgivning om hur du tar hand om din hud på bästa sätt. Det är alltid möjligt att utforma ansiktsbehandlingen utifrån dina behov, tveka inte att fråga! 

 
**
Varmt välkommen på Naturlig hudvård.
Ann-Charlotte Nyman Dipl Naturkosmetisk hudterapeut. 
 
 

Behandling/Pris

Ansiktsbehandling RELAX 60 min
72 €
En avkopplande ansiktsbehandling innehållande rengöring, skonsam peeling av ansikte och dekolletage, avstressande massage av ansikte, dekolletage, axlar, nacke, armar och skalp. Behandlingen avslutas med en fuktgivande ansiktsmask..
Ansiktsbehandling Lifting 60 min
72 €
Rengöring, skonsam peeling av ansikte och dekolletage, lyftande och fuktgivande massage med Skin Candy pasta och serum. Avslutas med lugnande ansiktsmask och hand massage.
Ansiktsbehandling RELAX TOTAL 90 min
102 €
Rengöring, skonsam peeling av ansikte och dekolletage. Djup skön massage av ansikte, dekolletage, nacke, axlar och överarmar, med extra fokus på ansiktets muskler och energizoner, Avslut med lugnande ansiktsmask, handmassage, ev brynplock

 För info och priser för hårborttagning genom vaxning samt frans/brynfärgning Läs mer här