Ansiktsbehandlingar

 
 
100 % Ekologiska ansiktsbehandllingar

De produkter vi använder i våra ansiktsbehandlingar kommer från Organics by Sara, som är ett 100 % ekologiskt hudvårdsmärke tillverkat för hand i Sverige. Organic by Sara står för rena produkter utan tillsatser som även skonar miljön och ger huden en chans till självläkning.
 
Serien består av produkter för både ansikte och kropp och bygger på principen OCM vilket innebär att man rengör huden med olja för att skona hudens naturliga bakteriefloran vars uppgift är att skydda oss.
 
Oljorna rengör på djupet utan att torka ut vilket ger en balanserad och frisk hud. Fukten tillförs genom blomvatten som är destillerade för hand från ekologiska örter och ansiktsoljorna består av de finaste kallpressade oljorna.
 
 
Produkterna anpassas utifrån din hudtyp och finns både som doftfria och doftsatta med naturliga, ekologiska eteriska oljor.
Efter behandlingen får du rådgivning om hur du tar hand om din hud på bästa sätt. Det är alltid möjligt att utforma ansiktsbehandlingen utifrån dina behov och önskemål, tveka inte att fråga!
 
Det går givetvis att boka till samt kombinera med övriga behandlingar.  För info och priser för hårborttagning genom vaxning samt frans/brynfärgning  Läs mer här
 
Varmt välkommen på 100 % Ekologisk hudvård                                                     
Tina Ekman Hud & Spa terapeut.


 

Behandling/Pris

EKO ansiktsbehandling RELAX 60 min
72 €
En avkopplande ansiktsbehandling innehållande rengöring, skonsam peeling av ansikte och dekolletage, avstressande massage av ansikte, dekolletage, axlar, nacke, armar och skalp. Behandlingen avslutas med en fuktgivande ansiktsmask..
EKO ansiktsbehandling CLEAN 60 min
72 €
En djuprengörande ansiktsbehandling innehållande rengöring, skonsam peeling av ansikte och dekolletage, ånga, portömning. Behandlingen avslutas med en lugnande ansiktsmask samt skalpmassage..
EKO ansiktsbehandling TOTAL 90 min
102 €
Djuprengörande & avkopplande. Innehåller rengöring, skonsam peeling av ansikte och dekolletage, ånga, portömning, brynplock, avstressande massage av ansikte, dekolletage, axlar, nacke, överarmar, skalp. Avslutas med lugnande ansiktsmask och handmassage

 För info och priser för hårborttagning genom vaxning samt frans/brynfärgning Läs mer här